Къде в нета се намират тея софтуери, щот по принцип "маперите" си ги пазят да не им вземе някой хляба...?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Малко Повече Кончета
Collapse
X
-
Бе то истински мапер би трябвало да ти бърника в оригиналния софтуер, а не да налива такива готови, но аз останах много доволен от предварително направения. Ся риск си има и си го бях поел.
Свалих от някъв торент цяло двд със мапове на почти всички коли и двигатели. Ако ти трябва нещо конкретно пиши.Карам Пижо 406 HDi, но само през деня! Нощем в сънищата си карам Alfa
Comment
-
На мен като ми ремапваха колата мапера отвори с някакъв софтуер една таблица и започна да променя стойностите на око, абе разбираше си момчето, разни карти на горивото, карти на въздуха, налягане на турбината. Но преди това закачи колата към диагностичен софтуер и 15 минути гледа някакви параметри. След ремапа имаше осезаем ефект от повишаване на мощността. Накратко - готов софтуер от Интернет не си е работа да се качва в Главния мозък, номера е мапера да ги разбира нещата.Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
Pagani Huayra 2014 - ex, за части,
Alfa Romeo 156 1.9JTD, 150 коня.
Comment
-
Първоначално публикувано от night_pz Покажи съобщениеБе то истински мапер би трябвало да ти бърника в оригиналния софтуер, а не да налива такива готови, но аз останах много доволен от предварително направения. Ся риск си има и си го бях поел.
Свалих от някъв торент цяло двд със мапове на почти всички коли и двигатели. Ако ти трябва нещо конкретно пиши.
---------- Post added at 21:15 ---------- Previous post was at 21:14 ----------
Първоначално публикувано от dansguardian Покажи съобщениеНа мен като ми ремапваха колата мапера отвори с някакъв софтуер една таблица и започна да променя стойностите на око, абе разбираше си момчето, разни карти на горивото, карти на въздуха, налягане на турбината. Но преди това закачи колата към диагностичен софтуер и 15 минути гледа някакви параметри. След ремапа имаше осезаем ефект от повишаване на мощността. Накратко - готов софтуер от Интернет не си е работа да се качва в Главния мозък, номера е мапера да ги разбира нещата.По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от night_pz Покажи съобщениеСвалих от някъв торент цяло двд със мапове на почти всички коли и двигатели. Ако ти трябва нещо конкретно пиши.
Обичам да експериментирам, а 400-500 лева на мапер не ми се дават.
Можеш ли да се сетиш от къде го дръпна тва двд, търсих в thepiratebay но не можах да намеря?
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеСпоред мен....никъде не трябва да браника, но както и да е....
---------- Post added at 21:15 ---------- Previous post was at 21:14 ----------
Задавал ли си въпроса, защо първите три коли от подписа ти, не се ремапват......
Но Ганю ремапва всичко, за да каже че е тЮнинг......Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
Pagani Huayra 2014 - ex, за части,
Alfa Romeo 156 1.9JTD, 150 коня.
Comment
-
Първоначално публикувано от dansguardian Покажи съобщениеКолко трябва да си се побъркал, за да стигнеш до ремап на кола с 1001 к.с.......
Но Ганю ремапва всичко, за да каже че е тЮнинг......))...също така дай му на бай-ти.....да говори за нещо до което не се е докосвал, ако ме разбираш....
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
Comment