Известие

Collapse
No announcement yet.

Малко Повече Кончета

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Къде в нета се намират тея софтуери, щот по принцип "маперите" си ги пазят да не им вземе някой хляба...?
    156 2.0TS

Comment

Бе то истински мапер би трябвало да ти бърника в оригиналния софтуер, а не да налива такива готови, но аз останах много доволен от предварително направения. Ся риск си има и си го бях поел.
      Свалих от някъв торент цяло двд със мапове на почти всички коли и двигатели. Ако ти трябва нещо конкретно пиши.
      Карам Пижо 406 HDi, но само през деня! Нощем в сънищата си карам Alfa

Comment

На мен като ми ремапваха колата мапера отвори с някакъв софтуер една таблица и започна да променя стойностите на око, абе разбираше си момчето, разни карти на горивото, карти на въздуха, налягане на турбината. Но преди това закачи колата към диагностичен софтуер и 15 минути гледа някакви параметри. След ремапа имаше осезаем ефект от повишаване на мощността. Накратко - готов софтуер от Интернет не си е работа да се качва в Главния мозък, номера е мапера да ги разбира нещата.
        Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
        Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
        Pagani Huayra 2014 - ex, за части,
        Alfa Romeo 156 1.9JTD, 150 коня.

Comment

Първоначално публикувано от night_pz Покажи съобщение
          Бе то истински мапер би трябвало да ти бърника в оригиналния софтуер, а не да налива такива готови, но аз останах много доволен от предварително направения. Ся риск си има и си го бях поел.
          Свалих от някъв торент цяло двд със мапове на почти всички коли и двигатели. Ако ти трябва нещо конкретно пиши.
          Според мен....никъде не трябва да браника, но както и да е....

---------- Post added at 21:15 ---------- Previous post was at 21:14 ----------

Първоначално публикувано от dansguardian Покажи съобщение
          На мен като ми ремапваха колата мапера отвори с някакъв софтуер една таблица и започна да променя стойностите на око, абе разбираше си момчето, разни карти на горивото, карти на въздуха, налягане на турбината. Но преди това закачи колата към диагностичен софтуер и 15 минути гледа някакви параметри. След ремапа имаше осезаем ефект от повишаване на мощността. Накратко - готов софтуер от Интернет не си е работа да се качва в Главния мозък, номера е мапера да ги разбира нещата.
          Задавал ли си въпроса, защо първите три коли от подписа ти, не се ремапват......
          По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
          https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от night_pz Покажи съобщение
            Нещо конкретно не, но е хубаво да си имам за всеки случай, не се знае кога какво може да си купя
            Обичам да експериментирам, а 400-500 лева на мапер не ми се дават.

Можеш ли да се сетиш от къде го дръпна тва двд, търсих в thepiratebay но не можах да намеря?
            156 2.0TS

Comment

Не помня вече, но то като си купиш mpps кабел от олх и обикновенно върви с това двд.
              Карам Пижо 406 HDi, но само през деня! Нощем в сънищата си карам Alfa

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                Според мен....никъде не трябва да браника, но както и да е....

---------- Post added at 21:15 ---------- Previous post was at 21:14 ----------

Задавал ли си въпроса, защо първите три коли от подписа ти, не се ремапват......
                Колко трябва да си се побъркал, за да стигнеш до ремап на кола с 1001 к.с.......
                Но Ганю ремапва всичко, за да каже че е тЮнинг......
                Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
                Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
                Pagani Huayra 2014 - ex, за части,
                Alfa Romeo 156 1.9JTD, 150 коня.

Comment

Първоначално публикувано от dansguardian Покажи съобщение
                  Колко трябва да си се побъркал, за да стигнеш до ремап на кола с 1001 к.с.......
                  Но Ганю ремапва всичко, за да каже че е тЮнинг......
                  ))...също така дай му на бай-ти.....да говори за нещо до което не се е докосвал, ако ме разбираш....
                  По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                  https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Working...
                  X